De juiste smaaktoets voor de professionele gebruiker

Smaakvolle ambitie met een culinaire achtergrond

Hoe je als sauzenfabrikant het verschil maakt? Met een koksopleiding als achtergrond en het voortdurend aftasten – en implementeren – van de noden op de markt. Doorgegroeid van groothandel naar eigen productie heeft Suprima ondertussen 28 sauzen op de markt. Stuk voor stuk met een eigen receptuur en een strenge kwaliteitscontrole.

Suprima achter de schermen

Geert en Ilse zijn de smaakmakers van Suprima. Gedreven door passie en gezonde ambitie beantwoorden ze maximaal aan de wensen en noden van hun klanten. Dagelijks zijn ze zelf in de weer in de productie. Zo blijven ze nauw betrokken bij hun sauzen en krijg je als klant op elk moment een helder, onderbouwd antwoord op je vragen of bemerkingen.

Op de site van 5.000 m² in Eernegem maken Geert en Ilse alle basissen en afgewerkte sauzen zelf. Hand in hand met automatische processen, zoals het verpakken van flessen en emmers. Klaar voor transport in eigen land of export naar het buitenland.

Gebruiksgemak voor de professional

Meer dan een leverancier is Suprima een echte partner voor de professional. Opmerkingen worden constructieve feedback voor de kwaliteit en smaak van onze sauzen. Zo groeit ons merk mee met onze klanten. In België en ver daarbuiten.

Naast geliefde lokale smakencombinaties ontwikkelden we een tiental etnische sauzen, op maat van pitazaken en afgestemd op de Marokkaanse, Turkse en Algerijnse markt. Dat is een persoonlijke aanpak, van take-away tot groothandel.

Veiligheid

Grondige kwaliteitscontrole in elke fase van de productie. Jouw garantie voor veilige en smakelijke producten.

HACCP

Een perfecte hygiëne, van andalousesaus tot zilveruitjes voor onze pickles. Bevestigd door ons HACCP-certificaat.

Halal

Onze aandacht voor concrete markten en specifieke wensen vertaalt zich in een hoogwaardig aanbod halalsauzen.

Opvolging

Suprima gaat altijd een stapje verder. Dat zie je ook in onze dienst-na-verkoop. Jouw mening en ervaring zijn onze maatstaf voor de toekomst.

20 jaar trotse sauzenmaker

Al 2 decennia lang werkt Suprima met hart en ziel aan het maken van heerlijke sauzen. Met liefde voor het vak, respect voor de klant en vooral met heel veel smaak.