Lekker veel saus!
Zacht en zoet of kruidig en pikant: de bijna 30 sauzen in het Suprima-gamma beantwoorden aan elke smaakvoorkeur. Uitvoerig gecontroleerd tijdens elke stap van de productie en zorgvuldig verpakt. Samengesteld met de hand van een chef en vormgegeven door ambitieuze ondernemers.
Hier zijn we fier op
Liefde voor het vak en een voortdurende doorontwikkeling van de unieke receptuur. Die pijlers vormen de stevige basis voor Suprima. Al sinds 1964 maakt Suprima sauzen, waarvan al 20 jaar in de bekwame handen van Geert – gediplomeerd chef en beenhouwer – en zijn echtgenote Ilse. Die waardevolle ervaring en expertise tonen zich in het uitgebreide assortiment. Een gezond evenwicht tussen klassiekers en sauzen die verrassen.
20 jaar trotse sauzenmaker
Al 2 decennia lang werkt Suprima met hart en ziel aan het maken van heerlijke sauzen. Met liefde voor het vak, respect voor de klant en vooral met heel veel smaak.
Alles voor de smaak
Een extra snuifje zout of een zoetzure toets? De smaak primeert op elk moment.
Kwalitatieve ingrediënten
Geen topsaus zonder ingrediënten van de beste kwaliteit, van ajuin tot zilveruitjes.
Uitgebalanceerde recepten
Suprima zoekt voortdurend naar de perfecte balans in het rijke smakenpallet.
Vernieuwend creatief
Klassiekers in een fris jasje of out-of-the-box sausideeën: verrassend en inspirerend.
Recepten met onze klassiekers
In principe kan je nooit fout gaan met onze sauzen. Maar soms heb je gewoon eens zin in iets anders. Daarom helpen we je graag met enkele inspirerende recepten. Want verandering van spijs doet eten. Zolang de sausjes maar hetzelfde blijven.
Meer info over onze oplossingen voor de professional
Interesse om kennis te maken met ons gamma en wat we voor jou als professional kunnen betekenen?