Hamburger met andalouse

Hamburger met andalouse

Een klassieke hamburger met andalouse. Als onderdeel van een grote barbecue of een volwaardige maaltijd op zich. Hoe dan ook, iedereen zal ervan smullen.

Delen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g rundergehakt
  • 1 ei
  • rode ui
  • paneermeel
  • 4 hamburgerbroodjes
  • tomaat
  • romeinse sla
  • Cheezy Top
  • ontbijtspek

Instructies

Stap 1

Meng gehakt samen met het paneermeel en het ei in de mengkom van de keukenrobot en meng onder elkaar. Breng op smaak met een snuif zout en een draai van de pepermolen.

Stap 2

Verdeel het gehakt in het aantal gewenste porties en vorm tot een hamburger.

Stap 3

Bak de hamburgers op de barbecue

Stap 4

Pel de rode ui en snijd in ringen en snijd de tomaat in schijfjes.

Stap 5

Spoel de sla en snijd in stukken.

Stap 6

Snijd de broodjes in twee en besprenkel met olijfolie. Rooster kort op de barbecue.

Stap 7

Bouw je hamburger op en smullen maar!

Misschien vind je deze recepten ook lekker?

Groenterolletjes met pittige dip

Hamburger met andalouse

Kebab met kip en looksaus